Elkészítés: A csirkemellfilét kb. 1 centi vastag szeletekre szeljük, majd közepes nagyságúra kockázzuk. Befűszerezzük sóval, borssal ízlés szerint, és fél órát hűtőben állni hagyjuk.
A tojást pici sóval és pici cukorral elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a tejet, sűrű masszát kell kapnunk, hasonló módon készítjük, mint a palacsintatésztát, csak sűrűbbre. Ebbe beleforgatjuk a csirkemellkockákat, és egyesével bő olajban zsemleszínűre sütjük.
Amíg sül a hús, elkészíthetjük a mázat. A mézet és a cukrot felolvasztjuk, és ha már felforrósodott, beletesszük a ketchupot.
A kisült húst lecsepegtetjük, majd a mázzal meglocsoljuk, óvatosan átforgatjuk, és szezámmaggal megszórjuk. Sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.