Elkészítés: A hússzeleteket egy kisebb kiolajozott tepsibe vagy tűzálló tál aljára rakjuk. Megsózzuk, borssal, pirospaprikával, jócskán tört fokhagymával ízesítjük, beborítjuk vastagon karikára vágott vöröshagymával.
Addig ismételjük a rétegezést, amíg a hús el nem fogy, a tetejére vöröshagyma kerüljön.
Letakarjuk, és legalább 1 napra, de még jobb, ha 2 napra a hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. Érlelés nélkül ne süssük!
Forró sütőbe toljuk, és fedő nélkül addig sütjük, amíg a hús meg nem puhul.
Köretként sült burgonyát vagy párolt rizst adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.