Elkészítés: A fehércsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk.
Az egész szemű török mogyorót egy forró, száraz serpenyőben illatosra pirítjuk. Durvára vágjuk, a kandírozott cseresznyékkel hasonlóan teszünk.
A kézmeleg olvasztott csokoládéhoz keverjük a mogyorót, illetve a kandírozott gyümölcsöt. Amint kissé kezd szilárdulni, egy sütő papírral kibélelt tálcát előkészítünk, majd nedves kézzel halmokat formázunk a fehércsokoládés keverékből, kb. diónyi nagyságúakat, melyeket a papírra teszünk, és itt hagyunk kidermedni.
Papír bonbonkapszliban sajátkészítésű ajándékként is adhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.