Elkészítés: A gyümölcsöket feldaraboljuk, egy tányérra ízletesen felhalmozzuk, rászórjuk a diót és leöntjük mézzel.
A kesudiót az almaléhez adjuk, és feltesszük főni. Közepes lángon 5-10 percig tovább főzzük, míg a dió megpuhul. Betakarjuk, és néhány órát, esetleg egy éjszakát állni hagyjuk. A kesudiót kivesszük a masszából, az olajjal és nagyon kevés almalével összetörjük egy villával. Barnacukorral, esetleg vaníliaaromával ízesítjük.
A kesudiókrém nagyon finom gyümölcssalátához, de lehet desszertkrémkent vagy kenyérre kenve is fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.