Elkészítés: A szívről a hártyát lehúzzuk, és a májjal együtt megmossuk, kisebb darabokra szeljük. A hagymát és a paprikát finomra vágjuk, majd az olajon közepes lángon 3-4 perc alatt megfuttatjuk. Belerakjuk a feldarabolt szivet, fehéredésig sütjük. A tűzről lehúzva paprikával meghintjük, 3 dl vízzel felöntjük. Kb. 1 csapott kanál ételízesítővel ízesítjük, kis lángon, lefedve 30 percig főzzük. Mikor már a szív megpuhult, hozzáadjuk a májat. Mikor a pörkölt kész van, hozzáöntjük a tejszínt. Tetszés szerint kakukkfűvel és majoránnával ízesítjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.