Elkészítés: A szójagranulátumot 2x-es mennyiségű ételízesítős vízben duzzasztjuk. Közben a csirkemellfilét kis kockákra vágjuk, ízesítjük sóval, borssal, és kevés olajban hirtelen megsütjük.
A megduzzadt szóját az olajban megpárolt hagymához adjuk, és addig sütjük, amíg az összes nedvesség elpárolgott belőle.
A kihűlt csirkemellet és a szóját robotgéppel pépesítjük, majd a margarint is hozzáadva egyneművé keverjük.
Pirítósra kenve finom reggeli, tízórai vagy vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.