Elkészítés: Az omlós tészta hozzávalóit gyorsan tésztává gyúrjuk, és 1 órára hideg helyre tesszük. A zselatinra fél dl hideg vizet öntünk, és 10 percig áztatjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A vízfürdőhöz egy edényben bő vizet melegítünk, de nem forralunk. Egy keverőtálat beállítunk, és a tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük. Hozzákeverjük a bort. A megáztatot zselatint a felmelegített citromléhesz keverjük, majd a tojásmasszához adjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és a krémhez keverjük. A krémet 1 órán át hűtőszekrényben dermesztjük, közben néhányszor megkeverjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát nyolc részre vágjuk, kinyújtjuk, majd kibéleljük vele a formákat. A tészta alját villával kissé megszurkáljuk, a széleket levágjuk. A tartelette-eket 20 perc alatt aranybarnára sütjük. A szőlőt lemossuk, leszárítjuk, leszemezzük. A borkrémet a már lehűlt kosárkákba töltjük, rátesszük a szőlőt a krémre, és a torta szélét megszórjuk mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.