Elkészítés: A csirkecombok bőrét fellazítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a félbevágott szőlő szemekkel töltjük. Hústűvel megtűzzük.
Hőálló vagy cserépedénybe morzsoljuk a margarint, meglocsoljuk az olajjal, belehelyezzük a csirkecombokat, majd ráöntjük a bort, és alufóliával lefedjük. Kezdetben erős, később fokozatosan csökkentett hőfokon puhára pároljuk. Amikor megpuhult, a fóliát eltávolítjuk, megszórjuk barna cukorral a combokat, piros ropogósra sütjük.
Mazsolás rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.