Elkészítés: Szárazon összekeverjük a lisztet, a porcukrot, a sütőport, a sót és egy vaníliás cukrot. Majd ezt a keveréket ketté mérjük. A tepsit kikenjük a margarin felével, s a keverékünk felét egyenletesen elsimítva beleszórjuk. Ezután a túrót összetörjük és a leszórt keverékre szórjuk. A túróra szórjuk a megmosott mazsolát, a reszelt citromhéjat, a maradék két vaníliás cukrot és a keverékünk másik felét. Az így elkészült rétegek tetejére ráöntjük a tejjel összekevert tojást, s rácsipegetjük a maradék margarint. Közepesen meleg sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.