Elkészítés: A szűzérmét felszeleteljük, majd felforrósított olajon megpirítjuk, és puhára pároljuk. Közben sózzuk, borsozzuk.
Amíg a hús párolódik, elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjunk. Végül beletörjük a fokhagymát.
Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet. Rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk. A petrezselymet tálaláskor
szórjuk a húsra, de előtte is elkeverhetjük a mártásba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.