Elkészítés: A tarjaszeleteket zsíron lesütjük mindkét oldalukon, majd félretesszük.
A megmaradt zsiradékon megpirítjuk a darált húst, közben a rizst megpároljuk.
A darált húst összekeverjük a rizzsel, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük (ha valaki nem szereti valamelyik fűszert, el is hagyhatja).
Ezután egy tepsit vékonyan kizsírozunk, és egyenletesen elterítjük benne az apró káposztát. A káposztalevelekbe egyenként beleteszünk 1 szelet karajt, ráhalmozunk a töltelékből, és 1 darabka kolbászt is ráteszünk. Összehajtjuk, a 2
végét visszanyomjuk (mint a töltött káposztát), és ráhelyezzük egymás mellé a tepsiben levő káposztára.
Körülbelül 180 Celsius-fokos sütőben készre sütjük. Mikor már pirul a teteje, ráöntjük a tejfölt, és még néhány percig így sütjük.
Ezután személyenként 1-1 batyut tálalunk az apró káposztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.