Elkészítés: A húst leforrázzuk, a nyelvről, az állról a fehér bőrt lekaparjuk, és a többi hússal együtt főzzük.
Ha nagyon gyenge a bárány, egyszerre tegyük fel a zöldséggel, a hagymával, az apróra vágott tárkonylevéllel.
Ha minden megpuhult, a leszűrt leveslét
behabarjuk a tejföllel elkevert liszttel. Ezután (tárkony)ecettel ízesítjük, és forrón tojássárgára szedve tálaljuk, s pirított zsemlekockát szórunk a tetejére.
A húst kisebb darabokra vágva külön tányérra rakjuk éppúgy, mint a kettévágott koponyacsontot, amiből a velőt pirított kenyérre kenve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.