Elkészítés: A megtisztított házinyúl combját, lapockáját, gerincét közepes darabokra vágom. Serpenyőben kevés olajat hevítek, beleteszem a húst, sóval, törött borssal fűszerezem és gyakori keverés mellett szép pirosra, sütöm. Amikor elkészült, a húst egy lábasba átpakolom.
A sütésből visszamaradt olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, majd a cikkekre vágott gombát, végül a feldarabolt paradicsomot. Amikor a benne lévők lepirultak, ráöntöm az egészet a húsra, és felöntöm a fehérborral, valamint ugyanannyi vízzel. Fedővel letakarva puhára párolom, majd fedőt levéve a szaftot hagyom besűrűsödni. Ha elkészült, megszórom apróra vágott zöldpetrezselyemmel és tárkonnyal, és még 1-2 percig forralom.
Köretként burgonyakrokettet kínálok hozzá, aki szereti, tejföllel meglocsolhatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.