Elkészítés: A csirkemellről lefejtjük a húst, s felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, s olajon megdinszteljük, rátesszük az előzőleg feldarabolt húskockákat, s kifehéredésig pároljuk. A zöldségeket felkockázzuk, s a húshoz tesszük. Együtt tovább pirítjuk. Sózzuk, s felengedjük vízzel, s tovább főzzük. Fűszerezzük sóval, borssal, tárkonnyal.
Ha megpuhultak a levesben levő zöldségek és a hús, beletesszük a tejszínt, s ezzel már nem forraljuk tovább. Az így kapott levest forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.