Elkészítés: A szűzpecsenyéből vaskos szeleteket szelünk, majd fólia alatt nem túl vékonyra kiklopfoljuk. A szeleteket megsózzuk, majd őrölt borssal elkevert lisztbe forgatjuk, és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen elősütjük.
Visszatesszük a szeleteket a serpenyőbe, felöntjük némi folyadékkal, hozzátesszük a zöldborsót és a feldarabolt répát. A leveskockát belemorzsoljuk, és lefedve kb. 15 perc alatt puhára pároljuk az egészet. A végén hozzátesszük a felaprított petrezselymet, és ha szükséges, utánasózzuk.
Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.