Elkészítés: Sütés előtt 2 nappal a húst megmosom, a hozzávalókat megpucolom. A húst bevagdosom, fokhagymát és szalonnadarabokat nyomkodok bele. Figyeljünk oda, hogy egyenletesen elosztva legyen. Jól bekenem pulyka fűszerkeverékkel (1 kg-hoz kb. fél csomag), majd egy nagy tálba helyezem a húst, és felöntöm tejjel, hogy ellepje, végül vöröshagymaszeleteket rakok mellé. Jól lefedem, és hagyom állni hűtőben 2 napig. Sütés előtt leöntöm a tejet, és egy kiolajozott tepsibe rakom a húst, lefedem alufóliával, és forró sütőben 1 órán át az alufólia alatt puhítom, majd leveszem, és készre pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.