Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerezzük borssal, cayenne borssal, grill fűszerkeverékkel és az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik, annál puhább és finomabb lesz a hús!
A húst lecsepegtetjük, papírtörlőn leszárítjuk, és a szokásos módon bepanírozzuk, majd bő olajban közepes lángon kisütjük. Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá! :))
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.