Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk. Üvegtálba margarint darabolunk, ráteszünk a krumplikarikákból egy sort, megszórjuk sóval, ételízesítővel, majd ugyanígy folytatjuk: margarin, krumpli, só... Ha elfogyott a krumpli, akkor felöntjük tejjel, hogy ellepje, forró sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a tejből jócskán elpárolog, a krumpli megpuhul. A tejből érdemes leönteni róla, majd reszelt sajttal megszórjuk, és visszatesszük a sütőbe, míg a sajt rásül.
Nem szabad megijedni, ha több tej marad, mert mikor hűl, fel fogja szívni a krumpli!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.