Elkészítés: Először elkészítjük a piskótát. A tojások sárgáját szétválasztjuk a fehérjétől. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a lisztet, a fehérjékből kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a lisztes sárgájába. Kivajazott, kilisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, kb. 15-20 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A tejből, a búzadarából és rizsből tejberizst főzünk, majd kihűtjük. Habosra keverjük a vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral, és hozzáadjuk a kihűlt tejberizshez, végül beleforgatjuk a megmosott, leszárított ribizlit. Megtöltjük vele a piskótalapot.
A citrommázhoz a tojásfehérjét felverjük a porcukorral és a citromlével, és rákenjük a süteményre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.