Elkészítés: A csirkecombokat kicsit beirdalom, majd készítek egy fűszeres pácot (olívaolaj, szója szósz, só, bors, jó sok fokhagyma por). Egy órát hagyom állni a pácban, néha megforgatom. Előmelegítem a sütőt. Egy tűzálló edénybe kevés olajat csepegtetek, néhány szem paradicsomot karikázok az aljára (el is hagyható), majd ráfektetem a húsokat, és ráöntöm a páclét is. Egy nagy pohár tejfölt összekeverek egy kevés reszelt sajttal és egy kevés fokhagyma porral, majd ráöntöm a húsra. A tetejére szórok jó sok reszelt sajtot, majd lefedem alufóliával. A sütőt közepes lángon tartom. Ha már megpuhult a hús, leveszem a fóliát, és hagyom szép barnára pirulni a tetejét. Ekkor elfő alóla a fölösleges folyadék is. Pirított vagy párolt zöldséggel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.