Elkészítés: Nagy keverőtálba tesszük a tojások sárgáit. Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot és a sütőport, majd addig keverjük, amíg a sárgája kifehéredik. Ezután apránként hozzákeverjük a lisztet és a tejfölt, végül beleszórjuk a citromhéjat és a sót, majd a puha margarint. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszába forgatjuk. Egy kisebb tepsit kikenünk vajjal vagy margarinnal, kimorzsázzuk, és belesimítjuk a tésztát. A gyümölcsöket meghámozzuk és felkarikázzuk, szépen a tészta tetejére rakjuk. Nem baj, ha kissé a masszába süllyednek. A durvára vágott dióval meghintjük, és előmelegített sütőben közepes lángon 40-45 percig sütjük. Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.