Elkészítés: Zöldbabot megtisztítom, félbevágom, és ételízesítővel ízesített vízben megfőzöm.
Közben elkészítem a rizst (pici olajban mérsékelt tűzön megforgatom, törött borssal, ételízesítővel ízesítem, 3-4 dl vízzel felengedem és megfőzöm.)
A megfőtt babot leszűröm, kivajazott tepsibe teszek egy réteg babot, majd ráteszem a megfőtt rizst. Ennek tetejére a maradék zöldbabot. A tejfölt a tojásokkal elkeverem, és az egész tetejére öntöm.
Tetejére kis darab vajakat vágok 4-5 helyre, és előmelegített sütőben addig sütöm, míg a teteje kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.