Elkészítés: A sertéscombot felszeleteled, megsózod (más fűszer nem kell hozzá, mert túl sok lenne). A tepsi vagy jénai aljába egy-két doboz tejfölt teszel (húsmennyiségtől függ). Belefekteted a szeletelt húst. A tetejére annyi tejfölt teszel, hogy bőven befedje a húsokat. Fóliát a tetejére, be a sütőbe kb. 40 percig. Ha már kellemes illata van az ételnek, megnézed, megpuhult-e a hús, esetleg egy kis tejfölt pótolsz még (lényeg hogy legyen egy kis leve, mert a sajt felszívja). Ha a hús megpuhult, kiveszed a sütőből, és szeletelt gombát, füstölt sonkát, reszelt sajtot teszel rá. Vissza a sütőbe, de már fólia nélkül. Kb. 5 perc alatt ráolvad a sajt, és alatta megpuhul a gomba is. Kockákra szeletelve tálalod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.