Elkészítés: 1. Hámozzuk meg a burgonyát, és a kislyukú sajtreszelőn reszeljük le.
2. Üssünk hozzá 2 egész tojást, sózzuk, keverjük össze.
3. Adjunk hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, tehát egy nokedli-állagú tésztát kapjunk.
4. Lobogó sós vízbe szaggassuk a nokedlikat. Ha kész, szűrjük le.
5. Kiolajozott tepsibe helyezzük a nokedlit, és 1 nagy pohár - sóval elkevert - tejfölt öntsünk rá. Óvatosan keverjük el, és szórjuk meg reszelt sajttal.
6. Előmelegített sütőben addig süssük, míg a sajt szépen rá nem pirul.
7. Tálaláskor pirított baconkockákkal szórjuk meg a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.