Elkészítés: Egy edénybe belereszeljük 1 narancs héját, majd hozzáadjuk a cukrot, a szörpöt és egy kevés narancslét. Jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a többi narancslét is. Beletesszük a szegfűszeget és a fahajat, majd forráspontig melegítjük. Ekkor beleöntjük a bort, és pár percig lassú tűzön főzzük, ha szükséges, még cukrot teszünk hozzá.
A narancsot megpucoljuk, majd gerezdekre szedjük, és minden gerezdet ízlés szerinti méretűre felkockázunk. A felkockázott narancsot a levesbe tesszük és újraforraljuk, főzni nem kell, mert szétesik a narancshús.
A pudingport egy pici tejszínnel simára keverjük, majd hozzákeverjük a maradék tejszínt is. Folyamatos keverés mellett a levesbe csorgatjuk, majd óvatosan kevergetve kicsit besűrítjük.
Tálaláskor pirított mandulát vagy tejszínhabot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.