Elkészítés: Kb. 40 dkg sonkát és 15-20 dkg füstölt tarját vagy bacont apróra vágok. Lereszelek 30 dkg sajtot és 15 dkg füstölt sajtot, ezt a sonkával összekeverem, borssal, szerecsendióval, pici sóval ízesítem.
A tésztákat (nem megfőzve) megtöltöm ezzel a keverékkel. Tepsibe helyezem, sajtot reszelek rá, és annyi tejszínt öntök rá, hogy ellepje.
Addig sütöm, míg megpirul a sajt. Hamar megpuhul a tészta.
Sok szeretettel ajánlom mindenkinek! Isteni finom!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.