A csirkét a megtisztított, feldarabolt leveszöldséggel és póréhagymával együtt 1 liter, forrásban lévő, sós vízbe tesszük és a szokásos módon levest főzünk belőle. Leszűrjük (a főtt csirkét tormás almapürével és burgonyával főfogásként fogyasztjuk el). Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Megszórjuk curryval, meghintjük liszttel és 2 percig pirítjuk. Felöntjük a levessel és összefőzzük. A tejszínben kikeverjük a tojások sárgáját , apránként forró levest adunk hozzá, majd az egészet a levesbe öntjük és összemelegítjük, de már nem forraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.