Elkészítés: Egy gömbölyű jénai vagy üvegtálat kibélelünk alufóliával. Átgyúrjuk a gesztenyemasszát, és rányomkodjuk az alufóliával bélelt tálra.
Egy keverőtálba tesszük a rumba áztatott mazsolát és a 2 evőkanál porcukrot. A tejszínt félig felverjük, és hozzáadjuk a vízben feloldott zselatint, majd tovább verjük. Ha kész, ezt is beletöltjük a tálba.
20 perc múlva, mikor megszilárdult, a tetejére tesszük a méretre vágott piskótát. Hűtőbe tesszük másnapig.
Óvatosan kiborítjuk, alulra kerül a piskóta, óvatosan levesszük róla az alufóliát, és leöntjük olvasztott tortabevonóval, majd visszatesszük a hűtőbe.
Forró vízbe mártott késsel tortaszerűen
szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.