Előkészítés: A gombát megmossuk, és apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk.
Elkészítés: A spagettit lobogva forró sós vízben kb. 12-15 percig főzzük. Leszűrjük, és leöblítjük. Tálba tesszük, rátesszük az olajat, összekeverjük, és melegen tartjuk. Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, beletesszük a hagymát, a fokhagymát, és üvegesre pirítjuk. Rászórjuk a gombát, és kevergetve kb. 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, oregánóval ízesítjük. Jól összekeverjük, fél dl vizet adunk hozzá, és lefedve lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, összekeverjük, és a tésztára tesszük. Forrón, ízlés szerint sajttal megszórva vagy a nélkül tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 498 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.