Elkészítés: A gyümölcsök egy részét felaprítom, a másik részét egy vajjal kikent tortaforma aljára ízlésesen kirakom. A joghurtot, a cukrot, a vaníliás cukrot és a zselatint összekeverem, majd felmelegítem, hogy a zselatin felolvadjon, de nem szabad felforralni. Ebbe a masszába beleöntöm a feldarabolt gyümölcsöket és a keményre felvert tejszínt. Alaposan összekeverem, és a gyümölcsökkel kirakott tortaformába öntöm. Hűtőben 4-5 órán át dermesztem. A tortaformát leveszem, és fogyasztható is. Jó étvágyat!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.