Elkészítés: Hámozzuk meg a karalábét, először vágjuk szeletekre, majd kockákra. Forraljuk fel a levesalapot, tegyük bele a karalábékockákat, és főzzük 10 percig. Szedjük ki a aralábékockákat egy szűrővel.
Hámozzuk meg a sárgarépát, szeleteljük fel, majd ezt is főzzük 10 percig a levesalapban, utána szedjük ki. Tegyük vissza a karalábékockák 2/3 részét a levesbe, és botmixerrel pürésítsük.
Tegyük vissza a levesbe a megmaradt karalábékockákat a sárgarépával együtt. Sóval, borssal ízesítsük, keverjük ki a tojássárgáját a tejszínnel, és ezzel habarjuk be a még meleg, de nem forró levest.
Tálalás előtt petrezselyemmel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.