Elkészítés: A szalonnát kockára vágjuk és kisütjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, lisztezzük. Beletesszük a szalonnás zsiradékba és fehéredésig keverjük; ráteszünk 2 kanál mustárt, 1 gerezd zúzott fokhagymát , petrezselymet. úgy 15-20 dkg krémsajtot, 2 kanál tejfölt, 1 ½ dl fõzõtejszínt, majd összekeverjük és a húshoz öntjük, végül összefõzzük. A spagettit kifõzzük, ahhoz tesszük a kisütött szalonnát és egy fej zúzott fokhagymát. Ezzel tálaljuk a ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.