Elkészítés: 1. Az epret a csumájától megtísztítjuk, megmossuk, konyhai papírtörlőn lecsöpögtetjük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk.
2. A túrót elkeverjük a tojássárgájával, a cukorral és a citromlevével. A kinyomkodott, feloldott zselatint és a keményre vert tejszín 2/3 részét hozzákeverjük.
3. A piskótalapot 3 rétegre vágjuk, tálra tesszük. A túrókrém 1/3 részét rákenjük az alsó lapra, feltesszük a második lapot, és ugyanígy megtöltjük.
4. Az utolsó lapot a tetejére helyezzük, lenyomkodjuk. A tortát körös-körül bevonjuk a maradék túrókrémmel, majd gyümölccsel, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.