Elkészítés: A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd megmossuk. A sárgarépát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A zöldségeket - a borsót is -
külön-külön sós, forró vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és kihűtjük.
Közben a tojásokat összekeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. A sütőt 160 Celsius-fokra előmelegítjük.
Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával úgy, hogy bőven túllógjon a formán. Beleszórjuk a zöldségeket, ráöntjük a tojásos tejszínt, és ráhajtjuk a fóliát. A formát egy mély tepsibe állítjuk, vizet öntünk köré, és 20 percig gőzöljük.
Amikor megkeményedett, kiborítjuk a formából. Felszeleteljük, salátával, zöldségekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.