Elkészítés: A töltelékhez a tejszínt közepesen kemény habbá verem. A sajtokat a tormával, kevés sóval, sok őrölt borssal krémesre keverem, majd habverővel a tejszínhabhoz keverem. Felhasználásig hűtőszekrényben tárolom.
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
A leveles tésztát enyhén lisztezett felületen kissé kinyújtom. A kiszúróformával 30-32 db macskanyelvet szaggatok ki belőle. Kis távolságra rárakosgatom a sütőpapírral borított tepsire. A kis tésztákat egy újabb ív sütőpapírral lefedem, majd nehezékként egy tepsit ráhelyezek. Erre azért van szükség, hogy minden darab egyenletesen ropogós legyen, és ne emelkedjenek fel túlságosan. Cél a vékony, de ropogós tésztalap. 5-6 perc alatt aranyszínűre sütöm. Rácson hűlni hagyom.
A tejszínes krémsajtot csillagcsőrös habzsákba szedem, a tészták felére egy-egy krémsajtcsíkot húzok, majd ráillesztem szép sorban mindegyikre a párját. A maradék krémből egy-egy kis rózsát biggyesztek a macskanyelvek két végére. Tálalásig hűtőszekrényben dermesztem egy keveset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.