Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, leszűrjük, és ha már langyosra hűlt, meghámozzuk, szeletekre vágjuk. A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, és kevés citromos vízben puhára főzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A céklát is leszűrjük, felkarikázzuk.
A húst megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük sóval, kevés borssal. Felforrósítjuk az olajat, és a csirkemell mindkét oldalát megpirítjuk benne, majd aláöntünk 2-3 evőkanál vizet, és a húst körülbelül 10 perc alatt puhára pároljuk. Kivesszük, csíkokra vágjuk.
A narancsokat megmossuk, az egyiket meghámozzuk, és vékonyra felszeleteljük, a másik levét kifacsarjuk.
A kefirből a narancs és a citrom levével, gyömbérrel, kevés sóval ízesített öntetet készítünk, és nagyobb salátástálban óvatosan összekeverjük az összes hozzávalóval. Jól behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.