Elkészítés: A lisztből, a vízből, az élesztőből, a zsírból, és az ízesítőkből kelt tésztát készítünk. (Én kenyérsütőben szoktam, megkímél a dagasztástól.) Kelesztjük, majd kinyújtjuk, és megkenjük a tepertőkrém harmadával. Majd hajtogatjuk, mint a levelet. A kelesztést és a kenést még kétszer megismételjük. Az utolsó kelesztés után kinyújtjuk úgy egy-fél centi vastagságúra (hogy egy tepsibe beférjen), és kiolajozott tepsibe tesszük. A tetejét tojással kenjük meg, és bevagdaljuk úgy, mint a pogácsát. Végül megsütjük és megeszzük.
Tepertőkrém: a tepertőt ledaráljuk, aztán zsírral és sóval kikeverjük. (Ne legyen túl zsíros.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.