Elkészítés: A combokról szedjük le finoman a hártyát. Sózzuk be, rakjuk félre. A lisztet keverjük össze az ételízesítő porral, a pirospaprikával és a borssal. A vöröshagymát és a paprikát vágjuk karikára. A tejfölbe keverjük el a finomra vágott vagy tört fokhagymát.
A tepsit kenjük ki rendesen olajjal, tegyük bele a karikára vágott burgonyát. A combokat forgassuk meg a lisztes keverékben, a megmaradt keveréket öntsük a burgonyára, amilyen egyenletesen csak tudjuk. Kicsit rázzuk össze, majd egyengessük el. Tegyük rá a karikára vágott hagymát és paprikát. Helyezzük el rajta a fűszerezett combokat, majd locsoljuk meg az egészet a fokhagymás tejföllel.
Toljuk a tepsit előmelegített sütőbe, és kb. 50-55 percig süssük 180 fokon. Időközben ellenőrizzük. Mikor jónak tűnik, a húst megszúrva késznek találjuk, akkor szórjuk rá a reszelt füstölt sajtot, tegyük vissza, hogy ráolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.