Elkészítés: 1. Szalonnát felvágjuk, zsírjára pirítjuk, majd kivesszük.
2. A szalonna zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk. (Ha nem elég a szalonna zsírja, pótoljuk olajjal, zsíradékkal.)
3. Hozzáadjuk a tejfölt, majd a sajtokat (kockasajt, trappista) darabolva, fakanállal szétnyomkodjuk, simára keverjük.
4. Mehet bele a megpirított szalonna és az összezúzott fokhagyma, valamint a tejet és a bor.
5. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
6. A tésztát menet közben kifőzzük, leszűrjük, tányérokba szedjük, a szószt rámerjük, és sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.