Elkészítés: A két sertésszeletet vékonyra verjük, enyhén sózzuk, borsozzuk, forró olajban 10 percig mindkét oldalán sütjük. A májat, a hagymát, a füstölt szalonnát megdaráljuk, utána a tojás sárgájával, borssal, majorannával, sóval, brandyvel elkeverjük. A leveles tesztát fél centi vastagra kinyújtjuk négyszög alakúra, az egyik hússzeletet ráhelyezzük, a tölteléket a hússzeletre tesszük, a töltelékre ráhelyezzük a másik szelet húst, és az egészet a leveles tésztába henger alakúra formáljuk. A két végét jól összenyomjuk, majd olajozott sütőtálra helyezzük, tojassárgájával bekenjük, és kb 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.