Elkészítése: A vöröshagymát felaprítjuk, vajon megfuttatjuk. A szalonnát és a kétféle húst megdaráljuk, a hagymával együtt öt percig pirítjuk. Ezután a felkockázott csirkemájat is hozzáadjuk, még három percig pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, és két és fél deci vízzel fölengedjük, a leveskockát belemorzsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és tizenöt percig főzzük. A makarónit sós vízben majdnem puhára főzzük, leszűrjük, és a paradicsomos mártásba forgatjuk. A villával simára kevert tojásokat és a sajtot is hozzáadjuk. A kiengedett leveles vajas tésztát elnyújtjuk, háromnegyed részével egy tepsit kibélelünk. A makarónit beleöntjük, a maradék tésztával befedjük, villával megszurkáljuk, felvert tojással megkenjük. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.