Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, hozzádobjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, a felcsíkozott vadhúsféléket és a zöldséget. Mindezt összepirítjuk, majd lassú tűzön puhára pároljuk.
A kihűlt keveréket átdaráljuk, hozzátesszük a tojások sárgáját.
A kiengedett tésztát deszkára tesszük, picit nyújtunk rajta, s közepére ráhalmozzuk a már fűszerekkel is elkevert tölteléket, amit beburkolunk a tésztával úgy, hogy szélei jól zárjanak.
Ezután a tojásfehérje felével megkenjük, és közepes tűzön sütőben pirosbarnára sütjük. Végül a maradék tojásfehérjével még egyszer átkenjük, s felszeletelés előtt 10 percig pihentetjük.
Pikáns csalamádé illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.