Elkészítés: A csirkehúst vékonyan felszeleteljük, majd kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk, és a beolajozott nyársakra húzzuk.
A páchoz turmixban sima masszává keverjük a fokhagymát, a vöröshagymát, a barnacukrot és a halszósz felét, hideg vízzel hígítjuk.
A nyársakat lapos tálba tesszük, leöntjük a páclével, lefedve 3-4 órán át pácoljuk, többször forgatjuk.
Közben a mártáshoz a többi hozzávalókkal /mogyoróolaj, mogyoróvaj, kókusztej, chiliszósz, a maradék halszósz, citromfű/ kis serpenyőben közepes lángon krémes mártást főzünk.
A nyársakat faszénparázson vagy grillsütőn pirosra sütjük, a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.