Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat vízgőz fölött óvatosan felmelegítjük. A mascarponét habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját meg a cukor felét, összekeverjük. A korábban jól behűtött tejszínt habbá verjük, és lazán a krémhez keverjük.
A cukor másik feléből egy lábasban karamellt készítünk, felengedjük 2-3 dl vízzel, és pár perc alatt összeforraljuk.
A babapiskótát belemártogatjuk a karamellás lébe, és egy tálban keresztben lerakunk egy réteget. Befedjük krémmel, megszórjuk cseresznyével, aztán újra piskótát, krémet és cseresznyét rétegezünk. A tetejét meghintjük kakaóporral.
Legalább 5-6 órára hűtőbe rakjuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.