Elkészítés: Főzök 4 adag feketekávét, belekeverem a tejet és a rum felét. Belemártogatom a babapiska felét egyesével, és leteszem egy kisebb fajta négyszögletes edény aljára az első réteget.
A tojást kettéválasztom, a tojássárgájába beleteszem a cukor felét, és addig keverem habverővel, amíg ki nem fehéredik. Ekkor beleteszem a rum másik felét. A fehérjét a cukor másik felével habbá verem. Egy edény aljára teszem a sajtkrémet, ráöntöm a tojássárgáját és elkeverem. Óvatosan fakanállal belekeverem a felvert tojásfehérjét, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze.
A már lerakott piskótára ráteszem a krém felét, jól megszórom kakaóporral, egyesével belemártom a kávéba a piskótákat és leteszem a második réteget is. A második réteg babapiskóta tetejére teszem a maradék krémet, megszórom kakaóporral, és 3-4 órára beteszem a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.