A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a kristálycukrot és kemény habbá habbá verjük. A sárgáját kézi habverővel kicsit habosra keverjük, majd egy spatulával hozzákeverjük a fehérje habhoz óvatosan. Mikor márványos színű, hozzá szitáljuk két részben a lisztet és a spatulával óvatosan bentről kifelé halladva , ezzel az alján le üleplő lisztet beledolgozva elkeverjük. Sütőpapírral bélelt téglalap alakú tepsibe tesszük a tésztát és 160 fokon, 40 percig sütjük alsó-felső fokozaton.A habtejszínt föl verjük a rum aromával, és hozzá keverjük a mascarponét, és ezt jó keményre verjük robotgéppel. Mikor a piskóta ki hűlt ,ketté vágjuk és azt 4 felé . Megtöltjük vele a piskóta lapokat , körbe is bekenjük és a tetejét megszórjuk kakaó porral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.