Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 160 C fokra. A lisztben elkeverjük a sütőport. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját porcukorral jól kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, az étolajat és csomómentesen elkeverjük benne a lisztet, majd beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét.
Vajjal kikent, liszttel kiszórt kuglófformába öntjük a massza 2/3 részét, a maradék 1/3 részhez hozzákeverjük a kakaóport, és a tetejére kanalazzuk.
Takarék lángon sütjük. Tálalhatjuk vaníliás porcukorral megszórva, de
olvasztott csokoládéval is meglocsolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.