Elkészítés: A zsemléket beáztatjuk vízbe vagy tejbe (a tejtől omlósabb, puhább lesz). Keményre főzünk 4 tojást. A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát áttörjük.
A darált húst összegyúrjuk a kiszorított zsemlével, 1 tojással, sóval, fokhagymával, borssal és a petrezselyemzölddel. Egy tálba tesszük az apró hagymát, olajat és egy nagyon kevés vizet. A hús egy részét kinyújtjuk egy lapítóra, a közepére helyezzük a kihűlt, megpucolt főtt tojásokat, és ráhelyezzük egyenlően a megmaradt húst. Áthelyezzük a kiolajozott tálra, és előmelegített sütőbe toljuk.
Kb. 30 perc alatt megsül, de közben gyakran locsoljuk meg a levével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.