Elkészítés: A nokedlihez a 3 bögre liszthez hozzáadunk 1 bögre langyos vizet, 1 teáskanál sót és 2 tojást. Addig keverjük, amíg rágógumi szerű tésztát nem kapunk.
Egy 5 l-es lábasban vizet forralunk, ha elérte a forráspontját, rakunk bele 1 teáskanál sót. Nokedliszaggatóval beleszaggatjuk a nokedlit, majd ha megfőtt, leszűrjük. (Érdemes olajos vízben kifőzni, hogy szépen elváljanak egymástól.)
Felvágunk 1 fej vöröshagymát, és 3 evőkanál olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a nokedlit, ráöntünk annyi - előzőleg felvert - tojást, amennyitől szép sárgás színe lesz. (Én személy szerint nagyon tojásosan szeretem, tehát olyan 4-5 darabot rakok rá.) Megsózom, megborsozom, és kész a nokedli.
A salátához 1 liter vízhez teszek 3 evőkanál 20%-os ecetet, apróra vágott 2-3 gerezd fokhagymát, 6 evőkanál cukrot, és ezt addig keverem, amíg el nem olvad a cukor. A megmosott fejessalátát pedig széttépkedem apró darabokra, és megforgatom benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.