Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük.
Sütőpapírra helyezzük a szeletelt sajtokat úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot és a füstölt sajtot, meleg sütőben összeolvasztjuk, majd kivesszük és hagyjuk kihűlni.
A főtt tojások fehérjét villával összetörjük, a sajtkrémmel és a metélőhagymával összekeverjük, és rákenjük az összeolvadt sajtra. Erre helyezzük a tarjaszeleteket.
A főtt tojások sárgáját összekeverjük a vajjal, én fokhagymás-zöldfűszeres vajkrémet használtam, így fűszerezni sem kell, de saját magunk is keverhetünk ízesített vajat, és rákenjük a tarjára.
Óvatosan, de szorosan feltekerjük a tekercset, és mehet a hűtőbe néhány órára, de egy éjszaka sem árt neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.